Jsou zde 3 recepty na detoxikační smoothies nápoje

3 smoothies napoje

Ať už hubnete nebo jen chcete být zdravější, tak si připravte některé z těchto skvělých 3 smoothies nápojů. Jsou plné vitamínů, minerálů, stopových prvků, vlákniny, antioxidantů a dalších potřebných látek při přečištění organismu.

Recept na ananasové smoothies

ananasove smoothie

Potřebujete: 1 plátek čerstvého ananasu, 1 banán, 1 kiwi, 1 lžičku citrónové nebo limetkové šťávy, polovina grapefruitu nebo pomeranče.

Očištěný čerstvý ananas vložte do mixéru. Přidejte i očištěný banán, kiwi, citrónovou šťávu, grep nebo pomeranč, vodu a rozmixujte na hladkou hmotu. Do tohoto smoothies si můžete přidat i kostky ledu, nápoj bude osvěžující!

Recept na jablečné smoothies s okurkou

jablecne smoothie

Potřebujete: 3 zelené jablka, 1/3 salátové okurky, pár listů baby špenátu, 1 PL ovesných vloček, 1 lžičku limetkové šťávy.

Jablka a okurku očistěte a nakrájejte na menší kousky, vložte do mixéru. Přidejte ovesné vločky, limetkovou šťávu, umyté listy baby špenátu a vodu. Toto smoothies důkladně rozmixujte na hladkou hmotu.

Recept na řepové smoothies

repove smoothie

Potřebujete: 1 menší červenou řepu, 1 zelené jablko, ¼ salátové okurky, řapíkatý celer, vodu, 1 lžičku citrónové šťávy.

Očištěnou červenou řepu, celer a jablko omyjte, nakrájejte na menší kousky a dejte do mixéru. Přidejte i očištěnou a nakrájenou okurku, citronovou šťávu, přilijte vodu a rozmixujte na hladkou hmotu. Vodou si korigujte hustotu smoothies nápoje. Toto smoothies si můžete dát s kostkami ledu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *