Věděli jste to o Herbalife?

Ať už jste o Herbalife slyšeli, nebo ne, tak určitě stojí za zmínku. Zde se dozvíte vše, co pro začátek potřebujete vědět a pak se můžete svobodně rozhodnout, zda tyto produkty “zapadnou” do Vašeho života.

Co to je Herbalife?

Firma Herbalife funguje od roku 1980. Založena byla Markem Hughesem. Herbalife Nutrition společnost je zaměřena na prodej výživových doplňků a kosmetiky. Množství lékařů a výzkumných pracovníků se podílejí na vývoji a testování těchto produktů. Tyto produkty jsou „dotaženy“ do té nejlepší a nejvyšší možné kvality.

Formula 1 – Vyvážené jídlo Herbalife

Formule 1 vyvážené jídlo je koktejl, kterým lze nahradit 1-2 jídla denně. Formule 1 vyvážené jídlo obsahuje řadu živin, které naše tělo potřebuje. Formule 1 vyvážené jídlo obsahuje vysoký poměr bílkovin, které podporují metabolismus a také růst svalové hmoty (za předpokladu pravidelného cvičení).

3x-baleni-Herbalife-formula-1

Složení Formule 1 vyvážené jídlo

Bílkoviny, sacharidy, tuk, vláknina, sůl, vitamíny: A, B, C, D, E, K, kyselina listová, kyselina pantotenová, biotin, minerální látky: draslík, vápník, fosfor, hořčík, železo, zinek, měď, selen , mangan, chrom, molybden, fruktóza, inulin.

Jak zhubnout s Herbalife?

Produkty Herbalife Nutrition Vám jistě umí pomoci se zdravým a trvalým zhubnutím, ale nejsou to žádné „zázraky“. Bez Vaší dlouhodobé změně v oblasti stravování, pitného režimu a alespoň minima pohybové aktivity to zkrátka nepůjde. Doplňky Herbalife Nutrition obsahují mnohé potřebné živiny a hlavně vyšší obsah bílkovin a právě proto je pomoc při hubnutí zaručena. Když změníte dosavadní stravovací návyky, zapojíte alespoň minimální pohybovou aktivitu a budete doplňky užívat jak je třeba, tak není problém zhubnout a hlavně si udržet hmotnost.

Proč ne Herbalife?

Herbalife produkty jsou kvalitní a testované výrobky, a proto se cena může zdát na první pohled vyšší. Zde je však třeba se podívat na věc jinýma očima a to, že za potraviny se dnes utrácejí už tak dost vysoké částky. Když si to vezmeme do podrobna, tak za Formuli 1 vyvážené jídlo dáte 969 korun a máte ji na 21 porci. 969 děleno 21 nám vyjde 46,1 koruny. Řekněme si to upřímně: co si dnes koupíte v obchodě za 46 korun?

Herbalife - Formula 1 Vyvážené jídlo - Lesní Ovoce 550g

Je třeba brát v úvahu, že v jedné porci je vyšší obsah bílkovin a navíc vitamíny, minerály a stopové prvky. Pokud si však člověk neumí dlouhodobě “dopřát” tyto produkty, tak to může být jediný důvod proč Herbalife ne. Nejlepší efekt na tělo má užívání Herbalife Nutrition produktů dlouhodobě. Když dodáváte Vašemu tělu živiny pravidelně, tak je velká záruka, že budete dlouho “fit” a ve formě jaké jen budete chtít…

Pokud si však člověk neumí dlouhodobě “dopřát” tyto produkty, tak to může být jediný důvod proč Herbalife ne. Nejlepší efekt na tělo má užívání Herbalife Nutrition produktů dlouhodobě. Když dodáváte Vašemu tělu živiny pravidelně, tak je velká záruka, že budete dlouho “fit” a ve formě jaké jen budete chtít.

Herbalife vláknina

Zdroje:

https://www.forbes.com/health/weight-loss/herbalife-review

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *